11 de juliol de 2018

Protecció de dades

INFORMACIÓ DETALLADA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

A l’AUTOESCOLA FILLO, S.L. li hem demanat que ens comuniqui algunes de les seves dades personals per poder gestionar la relació que mantenim ambdues parts, i per poder realitzar d’altres tasques relacionades. Tal i com estableix el Reglament General de Protecció de Dades, des de la nostra entitat li oferim la següent informació detallada sobre la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades:

Quí és el Responsable del tractament de les seves dades?

Raó social:                AUTOESCOLA FILLÓ, S.L.

CIF:                                B43327618

Direcció:                     RAMBLA NOVA 32, 2º 1ª

43004 TARRAGONA – TARRAGONA

Persona de contacte:   MARIA PUJOL RUSSELL

Telèfon:                      977234231

E-mail:                          carlosfillomerelo@hotmail.com

¿Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A l’AUTOESCOLA FILLÓ, S.L. tractem les seves dades personal amb la finalitat de gestionar la relació establerta entre vostè i la nostra entitat. Amb la finalitat de millorar i facilitat aquesta relació i la pròpia gestió, hi ha la possibilitat que generem amb les seves dades algun tipus de perfil que es consideri necessari per a la finalitat citada anteriorment. En cap cas es prendran decisions automatitzades en base a aquest perfil.

¿Durant quant temps conservarem les seves dades?

AUTOESCOLA FILLO, S.L.conservarà les seves dades mentre sigui vigent la relació establerta entre ambdues parts. Un cop aquesta finalitzi, la nostra organització conservarà les seves dades mentre existeixin obligacions legals que ens hi obliguin. Un cop prescrits aquests terminis legals, la seva informació serà cancel·lada.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Les bases legals que legitimen el tractament de les seves dades per part nostra són:

– El tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el què l’interessat és part o per l’aplicació a petició d’aquest de mesures precontractuals.

– El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Únicament cedirem les seves dades a entitats i/o professionals que col·laborin amb nosaltres d’acord amb les bases legals que legitimen el tractament i que hem relacionat en l’apartat anterior. No existeix cal altre tipus de cessió de dades ni tan sols a efecte de conservació.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Vostè o qualsevol altre persona té dret a obtenir confirmació sobre si a AUTOESCOLA FILLÓ, S.L. estem tractant dades personals seves, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitat la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat amb la què varen ser obtingudes. En certes circumstàncies els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En certes circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades personal. AUTOESCOLA FILLÓ, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o en l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

La sol·licitud d’exercici de drets s’haurà d’acompanyar d’una còpia del DNI o document acreditatiu equivalent.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a AUTOESCOLA FILLÓ, S.L. ens les ha proporcionat vostè lliurement i procedeixen de diverses fonts totes elles directament relacionades amb la prestació dels serveis que ens ha demanat que li proporcionem i per al normal manteniment d’una comunicació fluïda entre ambdues parts.

Les categories de dades que es tracten són:

Identificatives:

– Nom i Cognoms.

– Adreça postal.

– DNI/NIF/CIF.

– Telèfons.

– Adreça de correu electrònic.

– Signatura.

– Imatge i/o veu.

Dades bancaries:

Totes les necessàries per a la gestió i/o domiciliació de cobraments i pagament, com número de compte bancari, targetes de crèdit/dèbit, mitjans de pagament electrònics i/o virtuals i d’altres mitjans de pagament.

Categories de dades especials:

– No es tracten categories especials.

Altres tipus de dades:

– No es tracten altres tipus de dades.

No es tracten dades especialment protegides.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, feu clic a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies